- Arsenal bedre enn Chelsea

Foto: PA Photos/Scanpix

Manchester Uniteds Nani varmer opp til mandagens møte mot Arsenal med å skryte av motstanderen.

09.12.10 14:25

ANB: I løpet av de neste ukene spiller Arsenal, Chelsea og Manchester United mot hverandre. Det hele innledes mandag med storkamp på Old Trafford.

Vinner Manchester United det oppgjøret tar de tilbake tetposisjonen fra nettopp Arsenal. Men Nani har på ingen måter innkassert tre poeng allerede nå.

- Arsenal er en større trussel enn Chelsea akkurat nå. Chelsea har tapt flere og spilt uavgjort i noen av de siste kamper, og selvtilliten i laget virker litt lav. Arsenal har vunnet og er på topp i serien, noe som gir deg stor selvtillit, sier Nani ifølge Eurosport.

Voksesmerter
London-laget har strevd med å ta det siste steget etter at laget som dominerte første halvdel av 2000-tallet gikk i oppløsning. Men nå er det unge laget i ferd med å bli voksent.

- Arsenal har gjort det veldig bra, og de er i ferd med å vokse opp til å bli slik vi er, sier portugiseren.

Det er seriens beste hjemmelag som møter seriens beste bortelag mandag. United har vunnet sju av de åtte hjemmekampene, mens Arsenal er det beste bortelaget med fem seirer. Arsenal har blant annet tatt sterke 3-poengere mot Manchester City, Everton og Aston Villa, tre lag United ikke klarte å slå på bortebane denne sesongen.

Formspillere
Har Nani vært formspilleren i United så langt, har Samir Nasri sammen med Tottenhams Gareth Bale vært formspillerne i den engelske eliteserien. Det har selvsagt 24-åringen fått med seg.

- Nasri er den viktigste spilleren i Arsenal. Han kommer til å bli farlig mot oss, og vi må ta forholdsregler, slår vingen fast.

Serielederen kan sikkert si det samme om Nani. Han herjet nemlig med Arsenal sist lagene møttes – på Emirates i januar. Portugiseren scoret ett mål da Alex Fergusons menn slo Arsène Wengers lag 3-1.

United vant også forrige sesongs oppgjør på Old Trafford 2-1 etter en straffe av Wayne Rooney og et selvmål av den nå skadde Abou Diaby. Andreij Arsjavin scoret gjestenes mål den gang. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.