RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenal er bedre nå

SHOPPING: Arsene Wenger vil hente en spiller fra Pep Guardiolas Barcelona.
SHOPPING: Arsene Wenger vil hente en spiller fra Pep Guardiolas Barcelona. Foto: Lluis Gene / Afp
Sist oppdatert:
I år møter Barcelona det ekte Arsenal, advarer Arséne Wenger.

Arséne Wenger har ikke glemt fjorårets utgave av Champions League. Arsenal tapte 6-3 sammenlagt for den spanske stormakten Barcelona, men det var med en bismak i munnen at Arsenal gikk ut av turneringen.

I returoppgjøret på Camp Nou manglet nemlig London-laget tre sentrale spillere i Andrej Arsjavin, Cesc Fabregas og William Gallas, og Wenger sto igjen med en følelse av at laget hans ikke fikk vist hva det egentlig kan.

Nasri tilbake
I år blir det annerledes, mener franskmannen.

- Det var ikke det ekte Arsenal som tapte for Barcelona i fjor. Vi spilte den avgjørende kampen uten tre av våre beste spillere tilgjengelig, sier Wenger til The Guardian.

I år kan trenerlegenden stille med en tilnærmet skadefri tropp, til tross for noe smårusk. Samir Nasri har ikke spilt siden 30. januar på grunn av en hamstringskade, men har trent den siste uken og kan spille fra start. Bacary Sagna er suspendert, mens Abou Diaby og Thomas Vermaelen begge har litt igjen før de er tilbake for fullt.

Idéell posisjon
Wenger forteller videre at han tror laget hans har vokst siden fjorårets oppgjør, og påpeker at Arsenal nå er i en idéell posisjon før Barcelona-kampen.

- Vi har troen, selvtilliten og mentaliteten vi trenger for å kunne vinne en slik kamp, så vi kan ikke klage. Det var ikke tilfellet i fjor, sier han.

Kvelden får vise om Arsenal klarer å tukte Barcelona i den første åttedelsfinalen i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere