*Nettavisen* Sport.

- Arsenal er pinlige og Mertesacker spiller som et neshorn

FRITTALENDE FAR: Wojciech Szczesny blir tatt i forsvar av sin egen far. Og det på en noe spesiell måte. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Wojciech Szczesnys far (!) fyrer løs.

08.01.15 23:25

Noen ganger kan man bli litt flau over foreldrenes oppførsel.

Det tenker nok i hvert fall Arsenal-keeper Wojciech Szczesny etter at han åpnet de polske avisene torsdag, skriver Daily Mail.

- Katastrofe
Hans egen far Maciej Szczesny har nemlig gått til frontalangrep på alle andre enn sønnen når han skal forklare Arsenals forsvarstrøbbel til den polske avisen Przegladu Sportowego.

Og det er særlig forrige Premier League-runde, der Arsenal tapte mot Southampton, som irriterer ham. Szczesny fikk mye kritikk etter den kampen.

Klikk på bildet for å forstørre.

NESHORN: Hadde denne karen gjort det bra i Arsenal-forsvaret? Foto: Ken Bohn (Afp)

- Han gjorde en feil ved det første baklengsmålet mot Southampton. Da kom han for langt ut, men vær så snill; ta en kikk på Arsenal-forsvaret. De gutta der spiller som en katastrofe, men ingen setter fokus på det, sier pappa Szczesny.

- Et neshorn!
Men han stanser ikke der, og nå retter han vreden mot Arsenals stopperpar.

- Laurent Koscielny skulle ha løpt tilbake, og Per Mertesacker skulle ha stått på målstreken. Dessverre gjorde de ikke det, de ga ham ingen støtte. I den situasjonen spilte Mertesacker som et neshorn!

Maciej Szczesny mener londonklubben må ta bedre vare på sønnen.

- Wojciech betaler ofte for andres feil. Han trenger noen som kan analysere hver kamp med ham og være kritisk, men også noen som kan være positive. Noen bør støtte ham, men trenerteamet i Arsenal gjør ikke det. Samtidig er hele Arsenal-forsvaret pinlig å se på denne sesongen, sier pappa Szczesny.

Nå spørs det om ikke sønnen har et forklaringsproblem når han dukker opp i garderoben neste trening.

Neste Arsenal-kamp spilles førstkommende søndag, hjemme mot Stoke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag