RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Arsenal mangler klasse

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers går hardt ut mot Arsenal.

Brendan Rodgers er ikke imponert over måten Arsenal har forsøkt å utløse utkjøpsklausulen i Luis Suarez' kontrakt ved å by ett pund over denne.

Lørdag var Liverpool-spissen eneste medlem av Liverpools førstelag som ikke var til stede på testimonialmiddagen til Steven Gerrard etter møtet med Olympiakos.

Uruguayaneren og hans representanter er av den oppfatning at han bør få gå i samtaler med Arsenal etter at London-klubben la inn bud på 40 millioner + 1 pund.

Liverpool hevder på sin side at bud over 40 millioner betyr at klubben må informere Suarez om budet og at klubben kan gå inn i forhandlinger om pris hvis de ønsker, men ingenting mer enn det.

Ikke imponert over Arsenal
Liverpool-manager mener måten Arsenal har opptrådt på er respektløs.

- Jeg ble overrasket. Jeg må si at jeg alltid har sett på Arsenal som en klubb med klasse, så dette var noe annet. For oss handler det om å gå videre og tenke på det vi skal gjøre. Det kommer et punkt hvor de forstår vår situasjon, sier Rodgers ifølge The Guardian.

- Det er opplagt at Arsenal er interessert og har også lagt inn to bud som ikke har vært i nærheten av spillerens verdi. Det har de rett til. Det er et marked for spillere i fotballen, men fra vår side er beskjeden klar. Vi vil ikke selge, slår han fast.

Suarez skal ha fortalt Liverpool at han ønsker å spille for en klubb som kan tilby Champions League-fotball. Tidligere har han uttalt at han vil bort fra England på grunn av kritikken fra media.

- Ekstremt sikker
Likevel føler Rodgers seg veldig trygg på at Suarez blir værende på Anfield kommende sesong.

- Jeg er ekstremt sikker på at Luis er her kommende sesong. Det er naturlig at det kommer inn bud på en av verdens beste spisser, men ettersom tiden går, blir jeg mer og mer sikker, ettersom jeg får være med ham til daglig, og han får være med lagkameratene. Vi har full kontroll på situasjonen.

Selv håper Rodgers å få på plass et par nye signeringer innen rimelig tid. Liverpool håper at Diego Costa vil gjøre det klart for ledelsen i Atletico at han vil flytte på seg denne uken. Klubben skal også ha kommet til enighet med Benfica om en overgang for Lorenzo Melgarejo.

Interessen hos Rodgers har imidlertid kjølnet, og han ønsker i stedet å gå for enten Guilherme Siqueira eller Valencias Aly Cissokho, for å gi Jose Enrique tøffere konkurranse på backplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere