*Nettavisen* Sport.

- Arsenal ser på Tromsø-spiller

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz (Scanpix)

Kan Tromsø få 30 millioner?

01.10.10 11:08

- Arsenal-sjef Wenger følger Vieiras akademitalent Mbodj.

Det står det på Daily Mails nettside fredag.

Tromsø-spiller Kara Mbodj, som har vært glimrende for tromsøværingene denne sesongen, blir altså koblet til en overgang til den engelske storklubben.

Ifølge avisa er Tromsø klar over den engelske interessen, og Wenger skal ha fulgt Mbodj siden han gikk på fotballakademiet i Senegal.

Les også:Drogba: - Jeg elsker Arsenal

Arsenal-speidere kommer ifølge avisa til å følge Mbodj også i resten av kampene denne sesongen, og i følge Daily Mail kan det bli snakk om en overgang på om lag 30 millioner kroner.

- Vi har hatt besøk av speidere fra Arsenal. Jeg vet at de har sett oss i flere kamper, men vi har besøk av en masse klubber i løpet av en sesong. Når vi gjør det bra så er det også naturlig at enkeltspillere får ekstra oppmerksomhet. Det er vel det vi kan si, sier Tromsøs sportsdirektør, Morten Kræmer, til Nettavisen.

- Men regner dere med et storslag av Kara i løpet av kort tid?

- Ikke i dag i alle fall, sier Kræmer.

Tromsø hentet 20 år gamle Kara Mbodj fra Diambar-akademiet i Senegal, som Patrick Vieira også er involvert i, før årets sesong, men han har raskt utviklet seg til å bli en av de bedre spillerne i Tippeligaen. Han har fortsatt ikke scoret i serien, men har vært på banen i totalt 19 kamper hittil i sesongen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.