- Arsenal vil ha Vieira

Foto: AFP/ Scanpix

Duket for et nytt sjokk i Michael Owen-klassen?

Patrick Vieira kan returnere til Arsenal, melder den engelske tabloidavisen The Sun.

Arsenal skal vurdere å legge inn et tilsvarende bud som det rivalene i Tottenham har gjort, ett års kontrakt med store prestasjonsbonuser.

Vieira, som praktisk talt vokste opp i Arsenal, ble solgt til Juventus i 2005 for 137 millioner kroner etter ni år i London-klubben. Med sine 33 år kan han trygt regnes som en erfaren spiller.

Midtbanespilleren er desperat etter å forlate Giuseppe Meazza, og skal være klar for å gå kraftig ned i lønn. Arsenal har de siste dagene mistet både Emmanuel Adebayor og Kolo Toure til Manchester City og leter nå etter erstattere som kan være en motvekt til de ellers relativt unge spillerne i Arsenal.

I tillegg til Arsenal og Tottenham, skal Fulham og Birmingham også være interessert i å signere Vieira. Det er lite trolig at Vieira velger en av Arsenals rivaliserende klubber hvis han har fått tilbud fra Arsenal. Han er nemlig stemt fram som Arsenals femte beste spiller gjennom tidene, og vil sannsynligvis bli omgjort fra helt til et yndet hatobjekt hvis han havner i Tottenham.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.