*Nettavisen* Sport.

- Babel tilbake til Ajax

Foto: AP/Scanpix

Nederlenderen kan bli brukt til som en del av betalingen for Luis Suarez.

Ryan Babel har aldri fått sitt gjennombrudd i Liverpool FC. Den talentfulle nederlenderen har mest blitt brukt som innbytter, og det har de siste årene blitt spekulert i om han ville forlate klubben.

Samtidig har ryktene om at Ajax’ Luis Suarez er på vei til Liverpool økt i styrke de siste dagene. Nå melder Clickliverpool.com at Babel kan bli brukt som en del av betalingen hvis Suarez blir solgt til Liverpool. Nederlenderen selv skal være positiv til et klubbskifte.

- Overgangen til Suarez kan bane vei for meg å til Ajax, sier 24-åringen til den nederlandske avisen De Telegraaf.

- Hvis Liverpool og Ajax, kanskje i kombinasjon med Suarez, kan komme til en enighet om meg, vil jeg komme til Ajax, legger Babel til.

Villig til å gå ned i lønn
Med særs få sjanser fra start i Liverpool er Ryan Babel lysten på fast førstelagsfotball.

- For en spiller på min alder er det viktig å spille hver uke. Får jeg sjansen til det er jeg villig til å ta til takke med mye mindre lønn, forteller Babel, som mandag fikk en bot på 93.000 kroner av engelske FA etter å lagt ut et bilde av Howard Webb i Manchester United-drakt på twitter.

En overgang for Suarez er ventet å være verdt omtrent 180 millioner kroner, men kan stige til 220 millioner med tilleggsklausuler. Det ryktes at kampen om Suarez står mellom Liverpool og Tottenham.

Les de siste Premier League-ryktene her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.