*Nettavisen* Sport.

- Både Bent og Remy er på listen vår

Foto: Getty Images/All Over Press

Newcastle jobber med å forsterke angrepsrekken.

Det er til The Northern Echo at Newcastle-manager Alan Pardew forteller om interessen for Queens Park Rangers-spiss Loic Remy og Aston Villa-spiss Darren Bent.

Ifølge Pardew er begge angriperne på klubben ønskeliste denne sommeren.

På ønskelisten
De fleste av Newcastle-spillerne kom denne uken i gang med oppkjøringen til neste sesong, men Pardew håper sportsdirektør Joe Kinnear kan skaffe ham et par nye alternativer på topp.

- Begge spillerne er på listen vår, men de er under kontrakt med andre klubber. Det er vanskelig og man må være forsiktig, Pardew.

- Det er godt for fansen vår å høre navn, men jeg vil ikke forstyrre andre klubbers forberedelser. Vi trenger to spisser. Jeg synes ikke at det var nok konkurranse på de plassene forrige sesong, forklarer Newcastle-manageren.

Ifølge Northern Echo skal Arouna Kone ha vært på Pardews ønskeliste, men ivorianeren ble mandag klar for Everton.

Klikk på bildet for å forstørre.

Begge bytter trolig klubb
Remy ble forrige sesong hentet til QPR fra Marseille i håp om at han skulle hjelpe klubben fra å unngå nedrykk. Det klarte han ikke, men franskmannen skal likevel fortsatt være en ettertraktet spiller på overgangsmarkedet.

Darren Bent har i en årrekke imponert på topp for flere Premier League-lag, men forrige sesong ble spissen henvist til benken i store deler av sesongen av manager Paul Lambert. Derfor tyder det meste på at Bent vil bytte klubb i sommer.

Det gjenstår nå å se om Bent og Remy vil la seg friste av et tilbud fra Magpies.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.