*Nettavisen* Sport.

- Bale blir sittende i Madrid

BLIR SITTENDE: Gareth Bale. Foto: Alex Caparros (Getty Images)

Real Madrid kommer ikke til å selge Gareth Bale, hevder ekspert.

20.05.15 18:56

Det forteller en del om hvilket nivå Gareth Bale tilhører når både waliseren og Real Madrid-fansen er misfornøyd med sesongen hans, til tross for at han scoret 13 mål på 31 ligakamper.

Forrige sesong, hans første i Madrid etter overgangen fra Tottenham Hotspur, nettet han 15 ganger på 27 kamper.

Nå kobles han bort fra Real Madrid. Både Manchester City og Manchester United nevnes som mulige klubber, med sistnevnte som det heteste alternativet.

Vil få ny rolle

Skal vi tro Guillem Balague, den anerkjente fotballjournalisten som kjenner spansk fotball bedre enn de fleste, kommer imidlertid Gareth Bale til å bli værende i Real Madrid.

Bales rådgivere skal møte hovedstadklubben onsdag, men temaet blir ikke salg, hevder Balague. Praten vil i stedet handle om hvordan Real Madrid best kan utnytte Gareth Bale neste sesong.

- Bale er misfornøyd med denne sesongen og hvordan Real har brukt ham på banen. Det er normalt at man har en slik samtale, at man diskuterer hans rolle i klubben neste sesong. Bale ønsker svar på disse tingene, sier Guillem Balague ifølge Sky Sports.

Journalisten er sikker på at Bale blir brukt annerledes neste sesong.

- Han kommer iallfall ikke til å dra noe annet sted i sommer, han vil fortsatt være i Real Madrid neste sesong. Madrid vil definitivt ikke selge ham og han har heller ingen lyst til å dra derfra.

Opp til Casillas selv

En annen spiller som kan komme til å spille i Real Madrid neste sesong, er Manchester Uniteds spanske landslagskeeper David De Gea.

Real Madrid skal være svært interessert i 24-åringen, som er født i Madrid og flasket opp hos byrivalen Atletico.

Iker Casillas har ifølge Balague fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb dersom han ønsker det.

- Real fortalte Casillas under et møte tirsdag at de ønsker at han blir, men at de også kommer til å kjøpe en annen keeper i sommer, så det er opp til Casillas selv, sier Balague til Sky Sports.

Casillas ønsker å få betalt for resten av kontraktstiden sin, som er to år, men ettersom Real Madrid nå gir veterankeeperen valget selv, kan det bli vanskelig for ham å få med seg etterlønn dersom han skifter klubb.

Klikk på bildet for å forstørre.

ÅRETS SPILLER: Louis van Gaal overrekker David De Gea trofeet som beviser at han er kåret til årets spiller i Manchester United. Foto: John Peters (Getty Images)

- Femdobler De Geas lønn

Det er heller ikke sikkert at David De Gea kommer til Madrid.

- United vil forsøke å overbevise De Gea om å bli på Old Trafford gjennom å tilby ham en ny kontrakt med fem ganger så høy lønn enn hva han har i dag. Så De Gea har en avgjørelse å ta, men han har ikke gjort det ennå. Madrid kommer til å gjøre alt klubben kan for å få kjøpt De Gea, men det er langt fra sikkert at de lykkes, mener Balague.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag