- Bale møtte ikke opp til trening

Foto: Getty / All Over Press

Hevdes å være «misfornøyd og frustrert».

27.08.13 14:11

Gareth Bale skal være «misfornøyd og frustrert» over måten Tottenham har håndtert den pågående overgangssaken med Real Madrid, melder Sky Sports.

Waliseren var i helgen i Marbella, noe som naturligvis ble satt i sammenheng med en overgang til Real Madrid, men han var likevel ventet å returnere til Tottenhams treningsfelt tirsdag.

Der møtte ikke Bale opp, melder Sky.

Ifølge kanalen skal grunnen altså være at han er skuffet over Tottenham, og at han derfor med viten og vilje brøt klubbens pålegg om å møte opp på trening tirsdag formiddag. Sky Sports hevder videre at Bale begynner å miste tålmodigheten til egen klubb, og overgangsvinduet stenges natt til 3. september.

Den spanske avisen Marca har tidligere skrevet at Real Madrid og Tottenham er enige om en overgangssum på 86 millioner pund - om lag 807 millioner kroner - for den walisiske stjernespilleren, men ennå er ingenting bekreftet fra offisielt hold.

Mandag ble det også hevdet av engelske aviser at enda en klubb skal ha kastet seg inn i kampen om den mye omtalte 24-åringen, men alt har så langt tydet på at Bale blir Real Madrid-spiller.

Til tross for at ingenting er bekreftet kunne hvem som helst gå inn på Real Madrids hjemmesider og finne navnet til Gareth Bale på klubbens offisielle nettbutikk torsdag forrige uke.

Bale har ennå ikke vært på banen for Tottenham denne sesongen. Forrige sesong scoret han 21 mål på 33 kamper for Spurs, noe som sikret ham prisen som årets spiller og årets unge spiller, i tillegg til sportsjournalistenes pris som årets spiller. Bale er, sammen med Cristiano Ronaldo i 2007-sesongen, den eneste spilleren som har sikret seg de tre prisene i én og samme sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.