*Nettavisen* Sport.

- Bale vil tjene penger på «hjerte-feiringen»

Foto: Montasje NTB scanpix

Tottenham-stjernen vil smi mens jernet er varmt.

08.05.13 13:37

Gareth Bale er etter hvert blitt berømt for sin såkalte hjerte-feiring etter scoringer, der han former et hjerte med hendene.

Waliseren har nå sendt inn en søknad til «The Intellectual Property Office» om å få registrert rettighetene til en logo av feiringen, skriver Eurosport, som også har fått tilgang til Bales søknad (se søknaden nederst).

Vil tjene mer
Det må sies å være en merkelig manøver av denne sesongens beste spiller i Premier League, for Tottenham-stjernen var langt fra den første som feiret scoring ved å vise hjertetegn.

Bale valgte derfor å skille seg ut fra andre som går med samme tanke i hodet, så han inkluderte nummer 11 i midten av logoen.

Av søknaden kan man tydelig se hvilke planer Bale har logoen han nå håper å få patent på. I beskrivelsen finner man planer om å benytte den til merkevarer som klær, smykker, parasoller, luer og sko.

Dermed følger han i Lionel Messis fotspor, for Barcelona-spilleren registrerte sin egen logo allerede i 2011.

Tidligere denne måneden ble det klart at Tottenhams Gareth Bale ble kåret til «årets spiller» og «årets unge spiller» av spillerforeningen i Premier League.

Knallsesong
Waliseren har vært i storform i den engelske toppdivisjonen og vært en svært sentral mann for Spurs med sine 20 ligamål så langt.

Forrige uke ble det klart at journalistene på balløya er enig i den vurderingen. Bale ble nemlig også kåret til «årets spiller» i Premier League av journalistene.

23 år gamle Bale, som i det siste har blitt koblet til Real Madrid, vant også spillerforeningens «årets spiller»-pris i 2010/11-sesongen. Han har dermed vært på «årets lag» de siste tre årene.

Tottenham-stjernen er den 15. spilleren som vinner prisen både fra spillerforeningen og journalistene i samme sesong.

Det er kanskje ikke så dumt å tjene litt ekstra på sin egen feiring? Her ser du logoen han søker patent på:

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: The Intellectual Property Office

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.