RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bale vil tjene penger på «hjerte-feiringen»

Foto: Montasje NTB scanpix
Sist oppdatert:
Tottenham-stjernen vil smi mens jernet er varmt.

Gareth Bale er etter hvert blitt berømt for sin såkalte hjerte-feiring etter scoringer, der han former et hjerte med hendene.

Waliseren har nå sendt inn en søknad til «The Intellectual Property Office» om å få registrert rettighetene til en logo av feiringen, skriver Eurosport, som også har fått tilgang til Bales søknad (se søknaden nederst).

Vil tjene mer
Det må sies å være en merkelig manøver av denne sesongens beste spiller i Premier League, for Tottenham-stjernen var langt fra den første som feiret scoring ved å vise hjertetegn.

Bale valgte derfor å skille seg ut fra andre som går med samme tanke i hodet, så han inkluderte nummer 11 i midten av logoen.

Av søknaden kan man tydelig se hvilke planer Bale har logoen han nå håper å få patent på. I beskrivelsen finner man planer om å benytte den til merkevarer som klær, smykker, parasoller, luer og sko.

Dermed følger han i Lionel Messis fotspor, for Barcelona-spilleren registrerte sin egen logo allerede i 2011.

Tidligere denne måneden ble det klart at Tottenhams Gareth Bale ble kåret til «årets spiller» og «årets unge spiller» av spillerforeningen i Premier League.

Knallsesong
Waliseren har vært i storform i den engelske toppdivisjonen og vært en svært sentral mann for Spurs med sine 20 ligamål så langt.

Forrige uke ble det klart at journalistene på balløya er enig i den vurderingen. Bale ble nemlig også kåret til «årets spiller» i Premier League av journalistene.

23 år gamle Bale, som i det siste har blitt koblet til Real Madrid, vant også spillerforeningens «årets spiller»-pris i 2010/11-sesongen. Han har dermed vært på «årets lag» de siste tre årene.

Tottenham-stjernen er den 15. spilleren som vinner prisen både fra spillerforeningen og journalistene i samme sesong.

Det er kanskje ikke så dumt å tjene litt ekstra på sin egen feiring? Her ser du logoen han søker patent på:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere