RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Balotelli er som Cantona

TRENGER TID: Det mener Steve Bruce om Mario Balotelli.
TRENGER TID: Det mener Steve Bruce om Mario Balotelli. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)
Premier League-manager forsvarer Liverpool-spissen.

Mario Balotelli har fått en tung start i Liverpool etter overgangen i sommer og Champions League-målet mot Ludogorets er hans eneste i rødt så langt.

I de siste Premier League-kampene, mot Queens Park Rangers og Hull, har italieneren i tillegg misbrukt store sjanser, til fansens frustrasjon.

I engelske medier spekuleres det allerede i at manager Brendan Rodgers har mistet tålmodigheten med spissen og at Balotelli kan bli solgt i januar.

Hull-manager Steve Bruce, som fikk se sine gutter ta ett poeng på Anfield lørdag, mener Liverpool og klubbens fans må gi Balotelli mer tid.

- Som Cantona
Han sammenligner spissen med en tidligere lagkamerat i Manchester United.

- Balotelli er som Eric Cantona, sier Bruce ifølge The Telegraph.

Da Cantona ble hentet til United av sir Alex Ferguson, var det ikke mange som hadde igjen mye tro på franskmannen. Talentet var enormt, men Cantona hadde en vane for å komme på kant med alt og alle rundt seg.

I United ble han imidlertid en legende.

- Eric kom inn på et lag som aksepterte at han var annerledes. Cantona var ikke som de andre, han var en joker. Han var også svært dedikert. Han hadde alltid vitaminer i treningsbagen, ingen andre hadde det på den tiden. Han kom til United og vi likte ham godt, forteller Hulls manager om den tidligere lagkompisen.

- Må beskyttes
Bruce mener at Balotelli har blitt behandlet urettferdig så langt.

- Ja, jeg mener det har vært for mye kritikk mot ham. Han har et uttrykk, som kan få det til å se ut som han ikke bryr seg. På grunn av dette er det lett å henge ham ut. Men når du signerer en slik spiller, må du beskytte ham.

Bruce ha sin egen bråkmaker i franske Hatem Ben Arfa.

- Vi visste at han ikke kom til å forandre seg, så vi måtte finne et vis å håndtere ham på, uten at han måtte forandre seg, forteller Bruce.

Bruces Hull har fått en god start på sesongen og ligger på tiendeplass i i Premier League med 11 poeng. Liverpool er nummer sju med 14 poeng.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere