RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Balotelli kan være en plage

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Roberto Mancini tror eleven kan senke England i EM.

Italias Mario Balotelli er kjent for sine mange påfunn, og den italienske spissen kan være en håndfull for de fleste.

Nettopp dette har Roberto Mancini opplevd i Manchester City. De to gutta fra støvellandet har hatt sine feider etter at Balotelli kom til Premier League.

Påfunn som fyrverkeri innendørs, omgang med tvilsomme kvinnemennesker, offentlige krangler med treningsvester, og røde kort har blitt dagligkost i Manchester.

- Kan være slitsom
Under sommerens EM i polen og Ukraina har den unge spissen stort sett holdt seg i skinnet, og ifølge Mancini burde han fortsette med det.

- Jeg foreslår at han spiller fotball, og ikke plager treneren. Han kan være en plage. Men han må spille, ingen andre kan gi England like mye problemer, sier Mancini ifølge The Sun.

Balotelli har så langt notert seg for én scoring i EM. Den kom på tampen av oppgjøret mot Irland, og var av det småpene slaget.

- Cesare Prandelli gjør en flott jobb med Italia, men han må stole på Balotelli. Han er viktig, og du kan ikke be ham sitte på benken, sier City-sjefen.

Italia gikk greit videre fra gruppe C, bak Spania, og møter nå England i kvartfinalen av EM. Mancini mener Italia kan gå hele veien i turneringen.

- Mario er en mester, og mestere hjelper deg med å vinne. Italia er sterkere om Balotelli spiller, sier manageren.

- Bare se på hva som skjedde mot Irland. Balotelli kom inn mot slutten og løftet laget. Han scoret også et mål, sier Manchester City-sjefen.

- Mario er best
Mancini mener Balotelli er Italias beste spiss.

- Jeg mener Balotelli er best, så kommer Antonio Cassano. Antonio Di Natale er også god, men han har ikke det samme repertoaret som Balotelli, sier Mancini.

Oppgjøret mellom Italia og England spilles klokken 20.45 søndag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere