RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Balotelli kan være en tosk

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Nigel De Jong tar et oppgjør med Mario Balotelli.

Manchester Citys Nigel De Jong tar et oppgjør med lagkameraten Mario Balotelli og ber italieneren oppføre seg mer profesjonelt.

Den tidligere Inter-spilleren er stadig i medienes søkelys på grunn av kontroversiell situasjoner både på og utenfor banen og nå synes De Jong det får være nok.

I et intervju med The Sun, som også er gjengitt i mer anerkjente Sky Sports, forteller nederlenderen at han ser på lagkameraten som en ung gutt med to personligheter.

- Noen ganger er Mario en tosk og andre ganger er han et geni - det er to sider ved ham. Mange forventer at han skal gjøre sprø ting og som et resultat av det føler han at han må gjøre noe ekstra, sier De Jong.

Den nederlandske hardhausen tror Balotellis forhold til Raffaella Fico kan hjelpe ham til å få mer orden på livet sitt.

- Personer som ham trenger en omveltning i livet for å prestere. Han er lykkelig i sitt personlige forhold, og det gjør ham mer fokusert, men han vet at han må bli mer seriøs, sier De Jong.

Roberto Mancini har fra flere hold blitt anklaget for å gi Balotelli spesialbehandling, men De Jong tror det har vært avgjørende for å få det beste ut av lagkameraten.

- Heldigvis har vi en manager som sier det han mener, eller så hadde det gått skeis med Mario for lenge siden. Problemene ser også ut til å komme fra personer i Marios omgangskrets.

De kontroversielle episodene til tross, har Balotelli scoret 13 mål på 21 kamper for City denne sesongen og regnes fremdeles som et av verdens største talenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere