RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Balotelli klar for City

Sist oppdatert:
Urokråka skal ha signert en fireårskontrakt med Manchester City.

Mario Balotelli har vært en av de mest omtalte spillerne i sommerens rykter. Inter-spissen har vært på kant med ledelsen og supporterne i Milano og dermed har spekulasjoner rundt hans framtid i Italia eksplodert.

Flere Premier League-klubber er blitt koblet til 19-åringen, blant annet Chelsea, Manchester United og Manchester City.

Mandag melder den italienske storavisen La Gazzetta dello Sport at Balotelli har skrevet under for Manchester City. Overgangssummen skal være på 285 millioner kroner, men kan øke med ytterlige 50 millioner avhengig av antall kamper og mål Balotelli får for City.

Selv skal spissen ha en fireårskontrakt med en årslønn på 38 millioner kroner.

Inter reiste søndag til USA for å starte sine forberedelser til kommende sesong. Der er også Manchester City, og det er ventet at Balotelli melder seg til tjeneste hos Roberto Mancini denne uken.

Allerede 31.juli kan det være duket for gjensyn med gamle lagkamerater for Balotelli. Da skal nemlig Manchester City møte Inter til treningskamp i Baltimore i USA.

Lørdag holdt spissen en avskjedsfest på Van Gogh Café i Milano ifølge La Gazzetta. Der skal Balotelli ha sagt til venner: «Nå drar jeg til City».

Overgangen er ikke bekreftet av verken Manchester City eller Inter. Roberto Mancini har imidlertid ikke lagt skjul på at han håpet å signere Balotelli innen utgangen av juli. Mancini var for øvrig Balotellis sjef i Inter.

- Jeg var den første til å tro på ham og jeg er overbevist om hans evner. Mario har to kvaliteter: alderen hans og talentet, sier Mancini, ifølge Sky Sports.

- Problemet er prisen, og det må løses. Jeg tror at om ti dager så er situasjonen mer oversiktlig, avslutter Mancini.

Ifølge La Gazzetta dello Sport så kan dette fort være i orden allerede.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere