RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Balotelli må tilpasse seg situasjonen

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Urokråka må finne seg i å leve i skyggen av Manchester Citys spisskanoner.

Onsdag kveld spiller Manchester City sin første kamp i Champions League noensinne. Italienske Napoli gjester industribyen.

Den lyseblå klubben har tidligere gått til topps i den gamle UEFA-cupen (1970), men svært mye har skjedd i Eastlands siden den gang.

Manager Roberto Mancini har ett arsenal av superstjerner til sin disposisjon og det er spennende å se hvem italieneren velger fra start onsdag.

Balotelli utestengt
En ting er likevel sikkert. Urokråka Mario Balotelli kommer ikke til å spille onsdagens oppgjør mot sine landsmenn.

Kraftspissen ble utvist i Europe League sist sesong og soner derfor karantene for den tidlige dusjen han måtte ta da.

Mancini behøver likevel ikke bekymre seg. Han har fortsatt kanoner som Sergio Agüero, Edin Dzeko og Carlos Tévez tilgjengelige til kampen.

- Jeg er veldig heldig som har fire spisser jeg kan stole på. Spesielt nå, som vi trenger spillere omtrent hver tredje dag. Jeg kan bytte ofte, sier manageren ifølge Sky Sports.

- Når det gjelder Balotelli, så må han tilpasse seg situasjonen. Han kommer ikke til å få spille de kommende kampene, sier den tidligere angrepsspilleren.

- Tevez har bevist
Dzeko ble hentet til klubben i januar 2011, mens Agüero ankom Manchester i sommer. Begge har åpnet den nye sesongen på strålende vis.

Bosnieren har banket inn seks mål på tre kamper, deriblant fire mot Tottenham, mens argentineren noterte seg for hat trick mot Wigan i helgen og har totalt også nettet seks.

- Dzeko og Agüero er fantastiske spillere. Heller ikke Tevez har noe å være bekymret for. Han er en spiller som alltid gir 100 prosent for klubben, sier Mancini.

- Han behøver ikke å bevise hva han er god for. Det har han allerede gjort, sier italieneren.

Lærer av Mancini
Agüero gjorde det klart mot slutten av forrige sesong at han ønsket seg bort fra Atlético Madrid og mener Mancini er den rette mannen til å utvikle ham videre.

- Stilen i England er selvfølgelig annerledes enn i Spania, men jeg tilpasser meg fort og har fullt fokus på hver trening, sier han til UEFAs Champion's Magazine.

- Jeg kan lære mye av Roberto Mancinis erfaring som spiss. Han kan hjelpe meg med å ta nye skritt. Jeg håper jeg kan videreføre det han har lært meg ute på banen, sier han.

Følg City og Napoli i Nettavisens livesystem fra 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere