*Nettavisen* Sport.

- Balotelli passer ikke inn i Liverpool

MÅLLØS: Mario Balotelli og Liverpool måtte se at West Ham ble en for vanskelig motstander. Foto: Rex/michael Zemanek/bpi (All Over Press)

Super-Mario var borte da Liverpool tapte mot West Ham.

20.09.14 20:55

WEST HAM - LIVERPOOL 3-1:

Liverpool fikk det tøft borte mot West Ham, og gikk på sesongens tredje tap da det ble 3-1 til hjemmelaget i Øst-London lørdag.

I Daniel Sturridges skadefravær lå scoringsansvaret på Mario Balotelli, men italieneren klarte aldri å markere seg nevneverdig.

Fjorårssesongen, med Luis Suarez i hovedrollen, ser ut til å være langt unna, og Balotelli skal ikke være svaret på Liverpools problem, skal man tro Petter Myhre i TV 2s Premier League-studio.

- Mario Balotelli passer ikke inn i Liverpool i forhold til den måten Brendan Rodgers ønsker å spille fotball på. Han er altfor stasjonær i spillestilen og det er absolutt ikke noe som gagner Liverpool, sa Petter Myhre før kampstart.

Skal man dømme ut ifra de 90 minuttene som ble servert på Upton Park, er det nok mye rett i det.

Foruten å havne i klinsj med West Ham-keeper Adrián, samt et brukbart avslutningsforsøk, var det lite å skrive hjem om for Balotellis del, som dermed måtte se sitt Liverpool gå på et skuffende tap.

Forferdelig Liverpool-start
Mange hadde stilt spørsmål ved hvordan Liverpool ville takle å spille Champions League i midtuka med påfølgende seriekamp bare få dager senere.

Og det var tilsynelatende lite energi å spore hos bortelaget på Upton Park.

West Ham gikk rett i strupen på gjestene fra Merseyside, og ledet 2-0 allerede etter sju minutter.

Først fikk en umarkert Winston Reid sette inn ledermålet etter en corner, før Diafra Sakho vartet opp med en praktfull chip over Simon Mignolet som dalte ned i lengste hjørne.

Det så bekmørkt ut for Brendan Rodgers' menn, og Liverpool-sjefen gjorde et bytte allerede etter 20 minutter. Mamadou Sakho inn for Javier Manquillo betydde formasjonsbytte for gjestene.

Klikk på bildet for å forstørre.

JUBLET: Winston Reid og Enner Valencia jublet etter førstnevntes ledermål mot Liverpool. Foto: (All Over Press)


Reduserte
Og med ett fungerte ting et par hakk bedre.

Et innlegg endte opp i beina til Mario Balotelli, som vendte opp og skjøt rett i en West Ham-forsvarer. Returen havnet rett i beina til Raheem Sterling som klinket til på volley og sørget for Liverpools redusering.

De som trodde Liverpool skulle fortsette å kjøre, tok derimot feil.

Til tross for kalddusjen, fortsatte nemlig West Ham i samme, gode spor som før baklengsmålet, og vertene kunne faktisk ha økt ledelsen før pause.

Det tredje målet lot derimot vente på seg helt til det 87. minutt da Morgan Amalfitano avsluttet forbi Mignolet i etterkant av et håpløst oppspill fra Mamadou Sakho.

Med tre poeng til The Hammers klatrer London-laget forbi Liverpool på tabellen. Brendan Rodgers' menn befinner seg på tiendeplass før runden spilles ferdig søndag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.