RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Balotelli sa han skulle drepe dommeren

Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix
Det hevder italiensk journalist.

Helgens kamp ble mellom Milan og Napoli ble en nedtur for Mario Balotelli på flere måter.

Ikke bare tapte Milan mens Balotelli misset på sitt første straffespark i løpet av proffkarrieren. Like etter kampslutt ble han i tillegg gitt sitt andre gule kort for «fornærmende og skremmende» kommentarer til dommeren.

I etterkant ble det bestemt at «Super-Mario» vil bli ilagt en karantene på tre kamper, noe som betyr at han mister oppgjørene mot Bologna, Sampdoria og Juventus.

Nå hevder den italienske journalisten Tancredi Palmeri at det ikke var små ord som Balotelli sendte i retning av kamplederen.

- Jeg skal drepe deg! Du skal få angre på dette! skriver Palmeri at Balotelli ropte til dommeren. Dette ifølge dommerrapporten som er sendt til det italienske fotballforbundet.

Også milanfansen gjorde seg bemerket i samme kamp, da de kom med fornærmende tilrop til Napolis støtteapparat i kampen- De skal ha vært av det diskriminerende slaget som blant annet gikk på hvor Napoli kom fra i landet.

Milan ble samtidig dømt til å spille for delvis tomme tribuner i neste hjemmekamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere