*Nettavisen* Sport.

- Balotelli vil tilbake til England

ENGLAND-RETUR: Mario Balotelli skal etter sigende vurdere en retur til England. Foto: Giampiero Sposito (Reuters / NTB scanpix)

Arsenal og Liverpool følger situasjonen tett.

25.05.14 08:57

Bare halvannet år etter at Mario Balotelli returnerte til Italia for å spille for AC Milan, skal han nå ha sett seg lei av de stadige rasismeepisodene han blir utsatt for på diverse Seria A-arenaer, skriver Daily Mail.

Den tidligere Manchester City-spilleren tilbrakte to og en halv sesong på Etihad Stadium, men forlot klubben i januar 2013, etter at flere utenomsportslige episoder og dårlig form til slutt gjorde at daværende manager Roberto Mancini lot til å ha fått nok. Balotelli på sin side var etter rapportene å dømme ikke helt fornøyd med livet i England, og søkte seg dermed tilbake til hjemlandet.

Nå skal 23-åringen, som for tiden er med på Italias VM-oppkjøring, ha kommet på andre tanker, etter at han ved flere anledninger har vært utsatt for rasisme under kamp i Serie A, og kommet fram til at livet i England egentlig ikke var så ille.

Premier League-klubbene Arsenal og Liverpool skal følge Balotellis situasjon tett, og både Arsène Wenger og Brendan Rodgers vurderer hvorvidt de vil legge inn bud på den til tider skandaleombruste mannen.

Arsenal vurderer også Karim Benzema, men føler seg sikre på at de kan få Balotelli til en billigere penge. I Liverpools tilfelle vil et eventuelt Balotelli-bud trolig avhenge av hvorvidt Real Madrids jakt på Luis Suarez ender med en overgang.

Mario Balotelli har i en alder av 23 altså vært innom klubber som Inter, Manchester City og AC Milan, og tilsammen har han scoret snaut 60 mål på drøyt 150 kamper for klubbene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag