RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barca har beina på bakken

Søndag kveld kan du se to kamper fra Primera División på web-TV (betalingstjeneste). Kan Barcelona fortsette seiersrekken?

Sist oppdatert:
Giovanni van Bronckhorst insisterer på at Barcelona har beina på bakken når de søndag drar til Villarreal CF for å hente hjem sin tiende strake seier.

En rekke fremragende resultater har ført Barcelona til topps, både i Primera Division og i Champions League-gruppespillet.

- Selvsikkerheten er veldig høy i klubben, men vi er ikke for selvsikre. Det kommer vi aldri til å la skje. Vi vet hva vi er i stand til, og hvilken kvalitet vi har i spillerne, men så snart du blir for selvsikker, er det slutt, sier Van Bronckhorst til UEFA.com.

- Kan ha en dårlig dag

Han er fullstendig klar over at det kan gå begge veier i søndagens oppgjør på El Madrigal.

- Vi kan ha en dårlig dag, og noen kan ha en god dag og slå oss. Men vi lar ikke noe resultat forandre måten vi spiller kampene på.

Forrige gang 30-åringen var i aksjon i Primera Division, var da Barcelona slo Real Madrid 3-0 19. november, og han har ikke kommet over et gode resultatet for de spanske mesterne.

- En fantastisk kamp, sier han henrykt.

- Jeg tror triumfen over Madrid viste at vi er sterkere i år enn vi var i fjor.

- Viktig seier

Lagånden er en viktig del av Barcelonas fremgang, og Van Bronckhorst tror at 3-1-seieren over Werder Bremen i Champions League den 22. november viste deres beste kvaliteter.

- Seieren over Bremen var veldig viktig, og det var flott å se spillere som Henrik Larsson, Thiago Motta og Gabri Garcia begynne fra start.

Han synes Gabri og Larssons scoringer demonstrerer dybden i laget.

- Det er godt å se at hele laget har fått en sjanse. Vi trekker alle i samme retning, og alle vil gjerne ha en mulighet til å bidra.

Du kan følge kampen mellom Villarreal og Barcelona direkte på web-TV fra klokken 18.55 (betaltjeneste)

Vi sender også kampen mellom Sevilla og Deportivo direkte på web-TV fra klokken 21.00 (betaltjeneste)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere