Gå til sidens hovedinnhold

- Barça vil kjøpe tilbake Romeu

Har en spesiell klausul i kjøpskontrakten.

Oriol Romeu har vært strålende for Chelsea etter at André Villas-Boas har vært generøs med spilletid denne sesongen.

Romeu (20) er oppfostret i Barcelonas ungdomslag, men forlot katalanerne i sommer da utsiktene for spill på førstelaget var dårlige.

Barca vil ha ham tilbake
Villas-Boas, som forsøkte å hente Romeu til Porto, kjøpte han til Chelsea for fem millioner pund, men nå skal Barcelona være interesserte i å hente ham tilbake, melder Marca.

Og det for dobbelt så mye som de solgte ham for i sommer.

Da spanjolene solgte ham til Chelsea for fem millioner pund, fikk de ifølge Marca med en klausul i kontrakten som sier at de kan kjøpe ham tilbake for det dobbelte i 2012, eller 15 millioner pund i 2013.

Villas-Boas har nektet for dette i tidligere intervjuer.

- Avtalen sier at Barcelona bare kan kjøpe ham tilbake dersom Chelsea er villige til å selge, hevdet Villas-Boas.

Men den spanske storavisen står på sitt, og hevder at Barcelona har en klausul som gjør at de kan hente ham tilbake for det dobbelte av salgssummen.

Keita forsvinner trolig
Ifølge Marca ser Pep Guardiola på Romeu som en del av laget allerede fra sommeren 2012, med tanke på at trolig Seydou Keita forlater Camp Nou. Keita havner trolig i Serie A-klubben Milan, skriver den spanske avisen.

Et salg vil komme som et hardt slag på Chelsea, etter at Romeu har vist seg som en klassespiller denne sesongen. Nå gjenstår det å se om Barcelona er villige til å legge pengene på bordet for en spiller de hadde i stallen for seks måneder siden.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget