RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barcelona byr på Agger

Foto: Getty Images / All Over Press
Den spanske storklubben skal ha tilbudt Liverpool 150 millioner kroner for dansken.

Det er danske Ekstra Bladet som onsdag kveld hevder å vite at Barcelona har tilbudt 150 millioner for Liverpool-stopperen Daniel Agger.

Det er kjent at Barcelona er på jakt etter en ny midtstopper og danske Daniel Agger har i sommer vært koblet til klubben. Ifølge den danske avisen er det Agger som står øverst på ønskelisten til sportsdirektør Andoni Zubizarreta.

Og nå skal altså spanjolene altså ha kommet med et bud på dansken.

Tror Agger blir
Tirsdag fortalte derimot Liverpool-manager Brendan Rodgers at han tror Agger ønsker å bli i Liverpool, skulle spanjolene komme med et bud.

- Det ville ikke overraske meg om Barcelona er interessert fordi han er en forsvarsspiller i verdensklasse. Men Daniel er svært lojal til Liverpool. Han er en av spillerne som virkelig har imponert meg, sa Rodgers på pressekonferansen i Oslo tirsdag.

- Daniel var en av de første spillerne jeg snakket med da jeg ble manager for Liverpool. På den tiden var det mange store klubber som ønsket å signere Daniel. Men han ga meg sitt ord at han skulle bli værende i Liverpool, fortalte Rodgers.

- Barcelona ville vært stort
Nå får tiden vise hvordan dansken vil reagere når han får vite om budet.

Agger var på samme tid i fjor også koblet til Barcelona. Da sa han følgende til Ekstra Bladet:

- Barcelona ville vært stort. De har verdens beste fotballag, så det sier seg selv. Men jeg tror jeg har det bra der jeg er. Jeg føler meg bra og jeg føler jeg har en god plass i klubben, sa Agger.

Onsdag hevder også BBC at Barcelona skal ha lagt inn et bud på Chelseas David Luiz.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere