RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barcelona spiller fortidens fotball

Foto: Andres Kudacki (AP)
Sist oppdatert:
Drillo med klar tale før Ståle Solbakkens største kamp som fotballtrener.

Tirsdag kveld spilles en av tidenes største fotballkamper på skandinavisk jord. Det er FC København hjemme mot Barcelona.

København-trener Ståle Solbakken har dermed sjansen til å ta en av de største skalpene en norsk trener noensinne har tatt.

LIVE 20.45: København - Barcelona

- Real bedre enn Barca
Drillo tror også det er mulig.

- Sjansen er større enn mange tror. Barcelona er litt overvurdert, sier Drillo til Nettavisen.

- Det er ting som kanskje til og med tyder på at Real Madrid er bedre enn Barcelona akkurat nå. De skaper i alle fall langt flere målsjanser og scorer flere mål enn det Barcelona gjør. Og det til tross for at de allerede nå har sentret over 1000 færre pasninger enn Barcelona så langt.

Mer sans for Mourinho
- Gleder det deg?

- Det er flott hvis mange prøver å etterligne Barcelona. Jeg tror de spiller fortidens fotball. Jeg tror også at det er gunstig å møte dem nå. Særlig ut fra hva jeg så sist. Det må være mulig å ta poeng hjemme, selv om man vanskelig kan komme bort fra at Barcelona sannsynligvis har verdens beste spillermateriell.

- Men de kunne vært bedre?

- Ja, de kunne vært bedre hvis de tok bort en god del av det jeg kaller unødvendig tversover- og bakoverpasninger. Men det blir spennende å se nå. José Mourinho har kommet til Spania. Han står for noe helt annet. Noe annet som jeg tror er mer effektivt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere