RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OVERRASKET: Det nye banedekket på Aker stadion har ikke blitt så vanskelig å vende seg til som Daniel Berg Hestad fryktet. 
OVERRASKET: Det nye banedekket på Aker stadion har ikke blitt så vanskelig å vende seg til som Daniel Berg Hestad fryktet.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

- Bare to Molde-spillere ville ha kunstgress

Nå har kapteinen skiftet mening om underlaget.

Responsen var heller laber da Moldes klubbledelse i fjor høst ba om spillernes mening på spørsmålet om man skulle legge kunstgress på Aker stadion.

En avstemning i garderoben viste at bare to i spillerstallen var positivt innstilt til å endre banedekket, skriver Romsdals Budstikke.

Molde-veteranen Daniel Berg Hestad forteller til avisen at de to som rakk hånda i været under avstemingen var Jo Inge Berget og Mats Møller Dæhli.

Begge har senere fulgt etter Ole Gunnar Solskjær til Cardiff.

Til tross for spillernes negative tilbakemeldinger brukte Molde vinteren til å endre til kunstig baneunderlag.

Berg Hestad fryket at karrieren hans kunne bli ødelagt av omleggingen. Han fryktet at kunstgresset ville gi større belastning på kroppen og føre til flere skader. Nå har 38-åringen skiftet mening.

- Personlig har jeg tålt overgangen bedre enn jeg trodde. Kroppen har tilpasset seg det nye dekket. Og vi har jo spilt veldig god fotball her. Det er mange fordeler med dette gresset, sier Molde-kapteinen til Romsdals Budstikke.

At omveltingen har gått såpass knirkefritt overrasker ham.

- Jeg har blitt eldre og er ikke så glad i forandringer. Men kroppen har blitt vant til det nye dekket, det er ikke så ille som jeg fryktet. Før ble jeg alltid sliten i beina etter kamper på kunstgress, spesielt var jeg stiv i lysken. Men kroppen har tilpasset seg. Og det har tatt kortere tid enn jeg trodde. Nå er det faktisk gresskampene som utgjør den største faren for meg, sier Berg Hestad.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere