RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barkley kan nå Gerrard- og Lampard-nivå


GOD: Evertons Ross Barkley roses opp i skyene.
GOD: Evertons Ross Barkley roses opp i skyene. Foto: Paul Ellis (Afp)
Med litt mer stabilitet kan Evertons Ross Barkley bli like god som legendene Steven Gerrard og Frank Lampard, hevder lagkamerat Gareth Barry.

Barkley scoret 1-1-målet i sin 100. kamp for Everton da de slo Reading 2-1 i ligacupen tirsdag. 21-åringen har allerede fått med seg 15 kamper på landslaget.

Den langt mer rutinerte lagkameraten Gareth Barry (34) er overbevist om at unggutten har det som skal til for å bli en av engelsk fotballs aller største.

– Ross har det potensialet som skal til for å bli like god som dem (Gerrard og Lampard). Han har alt de hadde, men mangler stabilitet på et høyt nivå. Han må regelmessig levere scoringer og målgivende pasninger. Det gjorde de i 10-12 år i Premier League. Det er et naturlig mål for Ross, sier Barry.

Forrige sesong scoret Barkley to mål på 36 kamper. Denne sesongen har åpnet langt bedre med fire mål på åtte kamper.

– Forrige sesong var litt opp og ned, men det var god læring for ham. Jeg er ikke overrasket over at han har åpnet så bra denne sesongen, forteller Barry. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere