RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barton i samtaler med ny klubb

Foto: Pa Photos/Scanpix
Newcastle-stjernen kan forsvinne gratis.

Ifølge Sky Sports skal Newcastle-stjerne Joey Barton ha fått tillatelse til å gå i samtaler med Queens Park Rangers.

Midtbanemannens framtid på St. James' Park har vært usikker de siste ukene, etter flere uheldige kommentarer om sin nåværende klubb på Twitter.

Kan forsvinne gratis
Skal man tro rapportene skal Newcastle være villige til å slippe urokråka gratis, om han kommer til enighet med en ny klubb.

Nyheten om at Barton var tilgjengelig førte til et rykteskred på balløya og flere toppklubber ble linket med den kontroversielle spilleren.

Blant annet skal Arsenal ha snust på den tidligere Manchester City-spilleren, men disse ryktene har kjølnet etter at londonklubben serieåpnet mot nettopp Newcastle.

Barton var i den kampen involvert i flere tvilsomme episoder og ble blant annet beskyldt for filming, da han fikk hånden til nykommer Gervinho i ansiktet.

QPR på sin side har nettopp fått ny eier i Tony Fernandes og han har lovet å styrke stallen til den nyopprykkede klubben. Barton kan utvilsomt bli en nyttig tilvekst.

Opptur i Newcastle
Joey Bartons karriere har vært preget av en rekke kontroverser, men under tiden i Newcastle har midtbanemannen gjort sine saker svært bra ute på banen.

Han var svært viktig da klubben rykket opp til Premier League og spilte også en sentral rolle, da laget uten store problemer klarte å beholde plassen sist sesong.

Liverpool-gutten startet karrieren på akademiet til Everton, før han gikk til Manchester City i 1997. I 2002 ble han tatt opp i A-stallen til de lyseblå.

Barton har to landskamper for det engelske U21-landslaget og fått prøve seg på A-landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere