*Nettavisen* Sport.

- Bayern bør vurdere Moa

Foto: OLIVER HARDT (Afp)

Nordmannen er på samme ønskeliste som Didier Drogba, Nani, Carlos Tevez og Kaka.

25.10.11 10:33

Bayern München tapte for Hannover og Moa Abdellaoue i helgen, men topper fortsatt Bundesliga. Klubben topper også sin sterke Mesterliga-gruppe med lag som Napoli, Manchester City og Villarreal.

Likevel har manager Jupp Heynckes planer om å forsterke stallen, kanskje i januar, men mest sannsynlig til sommeren. Manageren har annonsert at han har planer om å hente to stjernespillere til klubben.

- Verdt rundt 58 mill.
Lokalavisen TZ i München har vurdert hvem Heynckes bør hente og laget en lang liste over kandidater. Blant de heteste kandidatene er Moa.

Moa scoret på straffe mot Bayern i helgen, og det var hans syvende mål i Bundesliga så langt denne sesongen. I tillegg har han scoret fire mål i andre turneringer for Hannover.

- Nordmannen har fått en solid start på 2011/2012-sesongen og kan ha blitt en kandidat for Bayern. Kontrakten hans går ut i 2014 og markedsverdien hans er anslått til 7,5 millioner euro (rundt 58 millioner kroner), skriver TZ.

Det skal sies at listen over kandidater som TZ presenterer inneholder hele 35 spillere, samt

Blant de andre stjernenavnene på listen over det TZ kaller «absolute top-stars» finner vi Manchester Uniteds Dimitar Berbatov, Arsenals Andrej Arsjavin, Lilles Eden Hazard, Real Madrids Kaka, Liverpools Dirk Kuyt, Chelseas Didier Drogba, Manchester Citys Carlos Tevez, Manchester Uniteds Nani og Nemanja Vidic og Atletic Bilbaos Fernando Llorente.

- Mulig å kjøpe fra Hannover
Vidar Riseth har selv fartstid i tysk fotball, og han sa nylig til Nettavisen at Moa har en høy stjerne i Tyskland.

- Det vil forundre meg stort om ikke det kommer flere bud på ham allerede i neste overgangsvindu, sa Riseth, som spilte Bundesliga-fotball for Bayerns byrival 1860 München.

Også talentespeider Stig Torbjørnsen er overbevist om at Moa diskuteres på styrerommene til flere europeiske storklubbber.

- Hannover er en klubb det er mulig å kjøpe fra, og det gjør nok at større klubber begynner å få øynene opp for ham. Først og fremst tror jeg de største klubbene i Tyskland er mest aktuelle, selv om klubber i England vet hvem han er nå, sier Torbjørnsen.

Annonsebilag