- Beckham beholder fokus

Foto: (Foto: AP/SCANPIX)

Sven-Göran Eriksson er ikke bekymret for at all støyen rundt David Beckhams påståtte utenomekteskapelige eskapader skal forstyrre forberedelsene til EM i Portugal.

16.04.04 06:20

- David Beckham kommer til å være 100 prosent fokusert når han spiller for England i sommer, sier landslagssjefen ifølge nyhetsstedet Ananova.

Svensken fikk spørsmål om det voldsomme oppstyret rundt Beckhams privatliv under et offisielt møte med fansen i FAs hovedkvareter i London torsdag ettermiddag.

- Jeg har snakket med David en rekke ganger, som jeg også vanligvis gjør. Han er OK. Jeg tror selvsagt han helst hadde klart seg uten denne saken, men slik er det en gang ikke, sa Ericsson.

- Når han tar på seg landslagsdrakten, vil han være veldig skjerpet. Det kommer ikke til å være noe problem, forsikrer Svennis.

Den tidligere Lazio-treneren benyttet også sjansen til å rette et spark mot de fremmøtte journalistene, da han ble spurt om sitt syn på at både han og Beckham har fått privatlivet sitt smurt ut over avis-forsidene.

- Faktum er at fotball trenger pressen, og pressen trenger fotballen. Pressen i dette landet er svært mektig, men så lenge de skriver om fotball, selv om det er kritisk, må jeg akseptere det.

- Det jeg aldri har forstått med England er den enorme interessen for folks privatliv. Jeg har aldri skjønt det. Hjemme i Sverige, og i Italia, handlet det bare om fotball, aldri private ting. Det er mye bedre å være på baksiden av avisen enn på forsiden, sier svensken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag