RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Beckham sier aldri nei

Foto: Julio Cortez / AP
Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson er sikker i sin sak.

I et intervju med Sky Sports sier den profilerte Leicester-manageren Sven-Göran Eriksson at han vil hente David Beckham til klubben.

David Beckham til Leicester, altså.

«Lykke til», vil nok mange si, mens de fnyser litt av svenskens uttalelse. Eriksson tror imidlertid at dette er realistisk.

- Beckham sier aldri nei til meg. Han sier «Sven, vi får se. Vi får se», sier Eriksson.

Beckham spiller for tiden i USA, nærmere bestemt i Major League Soccer og for klubben Los Angeles Galaxy. Han har tidligere vært i Manchester United og Real Madrid.

Et stykke over Leicester, med andre ord.

Det er ventet at han vil returnere til England når kontrakten med LA Galaxy går ut, selv om både David og Victoria Beckham virker som skapt for Hollywood.

Tottenham, Paris Saint-Germain og Queens Park Rangers har også vist interesse for midtbanespilleren med den treffsikre høyrefoten.

- Jeg har allerede diskutert en trenerrolle med ham. Jeg pratet med ham om Leicester, men jeg antar at de fleste klubbene i England vil ha ham. Han er en bra fotballspiller med et bra image, sier «Svennis».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere