RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Beckham vil aldri forlate Real

(Scanpix/AP)
Sist oppdatert:
David Beckham avviser på det sterkeste påstandene om at han desperat ønsker seg bort fra Real Madrid.

Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson fortalte søndag en forkledd News of the World-reporter at David Beckham ville forlate Real Madrid på dagen om et tilbud fra en London-klubb dukket opp.

Eriksson hevdet samtidig at han kunne overbevise Beckham om å skrive under for Aston Villa - om svensken sikret seg trenerjobben i Birmingham-klubben etter sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

Svensken var imidlertid raskt ute med å beklage uttalelsene overfor Beckham.

Vil forlenge med Real
Beckham selv avviser Erikssons påstander om at han vil bort fra Real Madrid.

- David Beckham har ingen planer om å returnere til England. David er fokusert på å gjøre sitt beste for Real, sier en talsmann for Beckham ifølge The Sun.

Eriksson hevdet at den tidligere Manchester United-stjernen har gått lei av Reals manglende suksess etterå ha spilt under fem forskjellige trenere i Spania.

- Selvfølgelig er han frustrert, han har ikke vunnet et eneste trofé siden han kom til Real Madrid. Men han ønsker å fortsette og vil diskutere en forlengelse av sin kontrakt i løpet av kort tid, forteller Beckhams talsmann.

- Alle bud blir avvist
Real Madrid benekter at klubben går med planer om å selge det engelske fotball-ikonet.

- Dersom det kom et bud på Beckham, ikke bare fra England, vil det bli avvist umiddelbart. Vi ønsker å starte forhandlinger om en forlengelse av Beckhams kontrakt i løpet av de neste ukene, sier den spanske storklubben i en offisiell uttalelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere