RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bedre enn da jeg vant Champions League

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Jose Mourinho var i den syvende himmel etter at Chelsea slo ut selveste Barcelona i Champions League i går.

Slik var Chelsea-Barcelona minutt for minutt
Slik var Milan-Manchester United minutt for minutt
Slik var Lyon-Werder Bremen minutt for minutt
Fergusons taktikk-bommert

Den karismatiske manageren mener at gårsdagens fantastiske seier smakte enda bedre enn da han vant Champions League i fjor med Porto. John Terrys mål i det 76. minutt sendte Stamford Bridge-publikummet til himmels. Chelsea er nå klare for kvartfinalen i Europas gjeveste turnering.

- Jeg er så glad for å ha slått laget som skal være det beste i verden. Selv etter at jeg vant Champions League-finalen med Porto, feiret jeg ikke på samme måte som jeg gjorde i kveld. Kampen i kveld forandret seg hvert femte minutt, og resultatet kunne ha gått hvilken som helst vei hele tiden. Dette har vært en utrolig kveld, jublet Mourinho etter kampen, ifølge engelske aviser.

Nok en gang sto utenomsportslige hendelser i fokus etter kampen. Beskyldinger om rasisme og kasting av plastflasker preget etterdønningene etter praktkampen, men Mourinho vill ikke la dette ødelegge for gleden ved å gå videre.

- Over 180 minutter går de beste lagene videre. Men poenget i kveld er ikke å slå Barcelona. Poenget er å gå videre til kvartfinalen. Hadde vi blitt slått ut, hadde vi bare hatt Premier League igjen å spille for i år. Vi vil ha mer, og det var veldig viktig for oss ikke å bli slått ut.

Mourinho bedyrer at han ikke bærer noe personlig nag til Barcelona.

- Jeg håper de vinner den spanske ligaen, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere