*Nettavisen* Sport.

- Bedre for alle om jeg forlater United

Foto: gettyimages.com

United-spissen kan dra fra Old Trafford.

15.07.12 19:12

Manchester United-spissen Dimitar Berbatov har signalisert at han kan forlate klubben. Det kom fram etter at han kunngjorde at han var lei av å ikke være en del av førstelaget.

Den 31 år gamle bulgareren spilte bare 21 kamper for United forrige sesong da han ble oversett til fordel for Danny Welbeck og Javier Hernandez som Wayne Rooneys spisspartner.

Spørsmål om fremtiden til den tidligere Bayer Leverkusen-spilleren ble først stilt da han overraskende ble utelatt fra United-troppen i Champions League-finalen i 2011, til tross for at han delte toppscorer plassen i Premier League den sesongen.

- Bedre å ta farvell
Og etter en sommer med spekulasjoner om en foreslått flytting fra Manchester, tok Berbatov til sosiale medier for å lufte sine frustrasjoner.

- Sannheten er at jeg elsker klubben, men jeg kommer ikke til å være nyttig for noen hvis jeg ikke spiller. Og jeg ønsker å spille og jeg ønsker å hjelpe, men av ukjente grunner så kommer ikke det til å skje, eller mine sjanser vil være begrenset, så da er det bedre for alle hvis vi tar farvell, skriver Berbatov på sin offisielle Facebook-side.

Det har vært debatt om hva prisforlangende Manchester United har satt på spilleren de signerte fra Tottenham for 30 millioner pund i 2008.

- Lei av spekulasjoner
Berbatov avslørte også sin frustrasjon om prislappen han har fått på Facebook.

- Jeg er lei av spekulasjoner. Jeg leser avisene og de sier at min prislapp er på 10 millioner pund. Jeg går å snakker med Sir Alex og han sier 5 millioner pund. Så hvem snakker sant? Hva tror du? la han til.

Til tross for at spissen har fått liten spilletid vil han gjøre alt han kan for klubben.

- Hvis jeg ikke forlater klubben vil jeg være profesjonell. Jeg vil fortsette å gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget og lagkameratene mine, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.