RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: NTB scanpix / Faksimile Adresseavisen

- Begeret er fullt, RBK vil selge Bille

Sist oppdatert:
Hevder Rosenborg kan kvitte seg med sin mest profilerte spiller.

Det skriver Adresseavisen i sin papirutgave torsdag.

Over hele forsiden vier de saken oppmerksomhet, og hevder å ha kilder som sier at dansken snart kan være historie på RBK-brakka.

Både sportslig og administrativ ledelse ønsker ifølge avisen å få solgt 25-åringen i løpet av det kommende overgangsvinduet.

- Lei bråk
Avisen skriver videre at hovedårsaken til at Rosenborg vil kvitte seg med Bille Nielsen er todelt. Han har ikke produsert like mange scoringer som forventet, for Bille Nielsen spilte 27 kamper men scoret bare åtte mål i sin første tippeligasesong.

I tillegg har det hopet seg opp med utenomsportslige hendelser av negativ sort. Draktriving, nattklubb-bråk og kameradytting er bare noen av eksemplene fra danskens inntog i norsk fotball.

Rosenborg gikk samtidig gjennom sesongen uten å vinne titler, og økonomien tillater ikke forsterkninger uten at en spiller blir solgt først, skriver Adressa.

Nyheten må likevel karakteriseres som meget overraskende. Dansken er klubbens desidert mest omtalte spiller, og nyter stor respekt blant Rosenborgs supportere.

RBK-trener Per Joar Hansen ønsker ikke å kommentere saken overfor Adressa, men sportslig leder Erik Hoftun sier følgende:

- Alle våre spillere er RBK-spillere inntil de er solgt. Vi kommer aldri til å navngi spillere når vi får slike spørsmål, sier han.

Bille vil bli
Danskens agent Nikola Jægerfeld Juric sier følgende når han blir konfrontert med Adresseavisens påstander:

- Jeg har ikke hørt noe om at han skal selges. Han trives veldig veldig godt i Rosenborg, og vil bli der.

I disse dager er Bille Nielsen på ferie i moderlandet. Nå gjenstår det å se om han returnerer til norsk fotball.

LES MER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere