RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Benatia reiser til Manchester

UNITED-AKTUELL: Mehdi Benatia.
UNITED-AKTUELL: Mehdi Benatia. Foto: Filippo Monteforte (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mehdi Benatia skal forsterke Manchester United.

Manchester United tapte 1-2 for Swansea i sesongens første ligakamp. Lagets nye manager, Louis van Gaal, har ønsket å vente med å hente inn nye spillere, for å gi den nåværende spillerstallen muligheten til å vise seg fram.

Nå er nok den prosessen nokså ferdig.

Sky Sports hevder å ha kilder som forteller at midtstopperen Mehdi Benatia er på vei fra Roma.

27-åringen har 32 landskamper for Marokko og kom til Roma fra Udinese for et års tid siden. Han scoret fem mål på 33 ligakamper for Roma i fjor.

Lørdag fikk Tyler Blackett sin ligadebut for Manchester United. Louis van Gaal har tatt med seg den formasjonen han brukte i Nederlands landslag i sommer, med tre midtstoppere og to vingbacker. Blackett spilte sammen med Phil Jones og Chris Smalling.

Roma skal ifølge Sky Sports kreve rundt 30 millioner pund for Benatia, som er født i Miramas i Frankrike, men altså spiller for Marokkos landslag.

Daily Mail hevder at Manchester United har lagt inn et bud på 24 millioner pund for 27-åringen. Den samme avisen forteller også at United vil intensivere jakten på Marcos Rojo, som kan brukes som både venstreback og midtstopper.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere