RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bendtner krasjet i 160 km/t

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Den bilgale dansken er nå den stolte eier av et Aston Martin-vrak.

Den danske Arsenal-spissen Nicklas Bendtner skal ha kjørt av veien på vei til morgentreningen på søndag.

Ifølge den danske avisen Ekstra Bladet skal Bendtner ha kjørt i 160 kilometer i timen da han krasjet, noe som selvfølgelig totalsmadret 21-åringens Aston Martin.

Bendtner skal ha klatret ut av bilvraket med kun overfladiske skrammer

- Nicklas kjørte av veien. Det hele skjedde så fort. Han sa han kjørte i 100 mph. (160 km/t). Nicklas er rystet, men føler seg heldig over å være i live, skal en Arsenal-kilde ha sagt til den engelske avisen Daily Mirror.

Dansken skal ikke ha kontaktet politiet selv, men ringt en person fra fotballklubben. Men ifølge den engelske avisen er politiet koblet inn, ettersom fartsgrensen på motorveier i England er på 112 km/t.

Dansken må ikke nødvendigvis ta kollektivtransport til treninger fremover. Får han beholde førerkortet, har han har nemlig en Porsche Cayenne stående klar i garasjen. Sky Sports melder at Bendtner ikke kan spille morgendagens Champions League-kamp mot Olympiakos på grunn av ulykken. Det er ennå ikke kommet noen rapporter om hvilken skader han har pådratt seg, men han skal være spilleklar til neste ukes kamp mot Blackburn.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere