RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

- Benitez behandler meg som dritt

Sist oppdatert:
Å si at Stephane Henchoz og Rafael Benitez kommer godt overens, vil være en liten overdrivelse.

Stephane Henchoz (30) går i dag hardt ut mot Liverpool-manager Rafael Benitez i engelske aviser. Sveitseren, som var fast på laget under Gerard Houlliers tid, har ikke startet en eneste ligakamp for Liverpool denne sesongen.

Han har over 200 kamper for klubben.

- Det er et minimumsnivå av respekt jeg mener de bør gi meg, men etter at Rafael Benitez kom, har han behandlet meg som den verste dritten på jord. Det vil jeg aldri tilgi ham for, sier Henchoz.

Henchoz' kontrakt går ut etter sesongen. Stopperveteranen er fast bestemt på å gå kontraktstiden ut, slik at Liverpool ikke får fem øre for å selge ham.

- Jeg er kongen av de utstøtte i Liverpool, og min tid i klubben er omme. Mentalt har jeg allerede reist. I deres øyne eksisterer jeg ikke lenger. Jeg er ikke engang i troppen til kampene. I stedet trener jeg med de andre utstøtte spillerne, sier Henchoz.

Alt er likevel ikke bare sorgen for Stephane Henchoz og hans familie. Hans kone Catherine venter barn, og har termin i januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere