- Benitez kobles til storklubb

Foto: (AFP/Scanpix)

Den spanske taktikeren kan være på vei tilbake til gamle trakter.

19.09.12 20:01

Rafael Benítez hadde stor suksess som manager i Valencia, og spanjolen ble også en svært populær kar under sin periode i Liverpool.

Da han i 2010 tok over som hovedtrener i italienske Inter gikk det imidlertid ikke så bra. Benitez holdt jobben i litt over et halvt år, før han fikk fyken. Siden har taktikeren livnært seg ved å blogge, være ekspert og skrive bok. Boken Champions League Dreams, skrevet sammen med The Times-journalist Rory Smith, kom nylig ut.

Boken handler hovedsakelig om tiden i Liverpool, og fokuserer på klubbens prestasjoner i Champions League under Benitez' ledelse fra 2004 til 2010.

- Vi vil prate
Nå kan det imidlertid se ut som Benitez kan være på vei tilbake på trenerbenken, i hvert fall om man velger å tro italienske medier.

Agent Manuel Garcia Quilon bekrefter at 52-åringen ville være interessert om AC Milan banket på døren.

- Det er ikke slik at Benitez har tilbudt sine tjenester, men om Milan ringer så vil vi prate. Vi vil høre på alle, både i Italia og i andre land, sier agenten ifølge Tutto Mercato.

- Om Milan ringer så vil Benitez høre på tilbudet og evaluere det grundig, sier agenten videre.

Bare uavgjort
Benitez har blitt koblet til klubben som en mulig erstatter for Massimillano Alegri, som har kommet under stort press som følge av Milans dårlige start på sesongen.

Milan mistet flere sentrale spillere i sommer, som Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva, men klarte ikke å hente inn erstattere av samme kaliber.

Tirsdag klarte den italienske storklubben bare uavgjort 0-0 mot Anderlecht i gruppespillet av Champions League, noe ledelsen i klubben ikke skal ha vært fornøyd med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.