RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Benitez må vinne ligaen

Foto: AP/Scanpix
Liverpools ene amerikanske eier legger ekstra press på spanjolen.

Liverpool er fortsatt ubeseiret i Premier League, men fansen er ikke altfor imponert over de mange uavgjorte kampene. Ett poeng på tre kamper i Mesterligaen hjelper heller ikke.

- Det er det fansen ønsker
Ifølge en av klubbens eiere, amerikanske Tom Hicks, handler det imidlertid ikke om Mesterligaen i år. Alt handler om å vinne seriegull.

- Fansen vår, det skjønner jeg etter å ha pratet med dem, ønsker å vinne Premier League. De har ikke vunnet den tittelen på 17 år, og jeg vet at det er det de virkelig ønsker nå, sier han.

Og hvis ikke Liverpool lykkes, kan det få konsekvenser for de involverte.

- En av grunnene til at vi kjøpte som vi gjorde i sommer er at vi ønsket å få den bredden vi nå har i stallen. Rafa (Benitez) fortalte George (Gillett, den andre eieren) at det er sånn man vinner Premier League. Vi støtter ham fullt ut. Ingen ønsker å vinne mer enn ham, men når vi kjøpte som vi gjorde i sommer var det for å kjempe om gullet. Hvis vi ikke gjør det så må vi analysere hvorfor. Da må vi møtes etter sesongen for å finne ut hva som skjedde, sier Hicks ifølge The Guardian.

- Men jeg vil ikke spå skuffelse. Jeg vil spå suksess. Dette laget er godt nok til å vinne ting, fortsetter han.

De amerikanske eierne punget spesielt ut for spanske Fernando Torres (26,5 mill. pund) og Ajax-spilleren Ryan Babel (11,5 mill. pund) i sommerens overgangsvindu.

Sekspoengskamp
Liverpool ligger seks poeng bak serieleder Arsenal etter ni kamper, og står foran en nøkkelkamp mot nettopp Arsenal i helga. I beste fall er avstanden kun tre poeng etter den kampen. I verste fall er Anfield-klubben hele ni poeng bak etter bare ti spilte kamper.

Klarer årets Liverpool-utgave å ta klubbens første gull på 17 år? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere