*Nettavisen* Sport.

- Benitez sitter utrygt

UNDER PRESS: Rafael Benitez er under press i Real Madrid. Foto: Sergio Perez (Reuters)

Real Madrid knuste Rayo Vallecano 10-2, men Rafael Benitez har fortsatt til gode å overbevise.

20.12.15 19:25

Real Madrid-manager Rafael Benitez var under hardt press før søndagens lokalderby mot Rayo Vallecano, men selv om laget hans til slutt knuste gjestene hele 10-2, mener La Liga-ekspert Petter Veland at 55-åringen på ingen måte sitter trygt.

- Benitez sitter utrygt. Det at det ikke har vært noen åpenbare kandidater til å ta over har på mange måter holdt ham i live frem til nå. Nå er plutselig Jose Mourinho en stor fisk som er ledig, samtidig så ligger det en historikk der som gjør at det ikke bare er å ta den telefonen å spørre om han vil komme tilbake igjen, sier Veland til Nettavisen.

LES OGSÅ: Vanvittig drama på Santiago Bernabeu

Pipekonsert

Søndagens kamp skulle etter hvert bli en målfest for Real Madrid, men til tross for at Benitez kunne se egne spillere score gang på gang, var det lite smil å se fra Real Madrid-manageren.

Mange smil kom det heller ikke fra Real Madrid-president Florentino Perez som fulgte kampen fra VIP-tribunen.

Veland tror Perez var ute etter svar på to ting under søndagens kamp. Det ene var hvordan Real Madrid spilte og det andre var hvordan fansen reagerte på Benitez før og under kampen.

- Det var pipekonsert før kampen, og det var pipekonsert da de gikk til pause med ledelse 4-2. Så Real Madrid-fansen gir fortsatt beskjed om at Benitez ikke er riktig mann. Det er fortsatt for mye som ikke er som det skal være i en klubb som Real Madrid, forteller Veland.

Slet mot 11 mann

Til tross for at Real Madrid vant 10-2 i søndagen lokaloppgjør, mener La Liga-eksperten at Benitez heller ikke sportslig sett kommer godt ut av kampen.

- Da Real Madrid var gode hadde Rayo Vallecano ni mann på banen. Så lenge det var elleve mot elleve var Rayo Vallecano bedre og de ledet 2-1, forteller Veland.

Også spanske Marca bet seg merke i den negative responsen Benitez fikk før og under søndagens oppgjør. Avisen har lagt ut en video av fansen pipekonsert mot Real Madrid-manageren.

Se høydepunktene fra søndagens kamp mellom Real Madrid og Rayo Vallecano under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag