*Nettavisen* Sport.

- Benítez vraket Real Madrid to ganger

TAKKET NEI: Rafael Benitez skal ha avslått det beste jobbtilbudet han noen gang har fått fordi han ville fullføre avtalen i Liverpool. Foto: (Revierfoto / All Over Press)

Hevder Napoli-treneren kunne tatt jobben på Santiago Bernabéu.

07.09.14 23:35

Real Madrid skal ha forsøkt å hente Rafael Benítez hjem til Spania ved flere anledninger, ifølge Benítez' agent Manuel Garcia Quilon.

Det var under perioden som Liverpool-manager at spanjolen, ifølge agenten, fikk to tilbud om å overta spakene i Real Madrid.

- Rafa hadde to år på rad sjansen til å bli Real Madrid-trener. Vi fikk et meget interessant tilbud fra dem for fem år siden, og året før det, sier Quilon ifølge nettstedet Calcionapoli24.it.

Florentino Pérez hadde akkurat hadde startet på sin andre periode som Real Madrid-president sommeren 2009.

Som en sjarmoffensiv skal Pérez ha flydd med privatfly til England, og ifølge Quilon forsøkte han å overtale Rafa Benítez' kone om å bli med ektemannen på flyttelasset. Men hun lot seg ikke overbevise.

- Men ettersom Rafa nettopp hadde skrevet under på en ny kontrakt med Liverpool og er en mann som holder ord, så avslo han tilbudet fra sitt elskede Real Madrid. Og det var på tross av at dette var det beste økonomiske og sportslige tilbudet han noensinne har fått, fortsetter Manuel Garcia Quilon.

Benítez spilte for Real Madrids andrelag i en årrekke, og har også trent samme lag i to sesonger på 1990-tallet. Siden sommeren 2013 har den tidligere Liverpool-sjefen trent Napoli i Serie A.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag