RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Benzema åpen for Premier League-klubb


TIL ARSENAL? Real Madrids Karim Benzema.
TIL ARSENAL? Real Madrids Karim Benzema. Foto: David Davies (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Spansk avis hevder partene er i kontakt.

Den franske spissen Karim Benzema er en gjenganger på ryktebørsen og stjernen har gjentatte ganger blitt koblet med engelske klubber.

I sommer er det spesielt Arsenal som har blitt satt i forbindelse med Real Madrid-spilleren. Londonklubben jakter en ny superspiss.

Nå skriver den spanske avisen El Confidencial at Benzema skal være åpen for en overgang til Arsène Wengers klubb og at det skal være kontakt.

Saken er også gjengitt hos The Independent.

Det er ventet at Arsenal må ut med rundt 30-40 millioner pund for å sikre seg den tidligere Lyon-spilleren, som nå har blitt 27 år.

Benzema har scoret 133 mål på 281 kamper fro Real Madrid.

Bakgrunnen for ryktene er trolig spekulasjoner om at Real-manager Rafael Benitez ikke har planer om å satse på spissen neste sesong.

Det hevdes at Benitez foretrekker Gareth Bale i en angrepsrolle.

Det som taler imot en eventuell overgang, er at Benzema er en av klubbpresident Floretino Perez' favorittspillere og at franskmannen per nå er én av få rene spisser i storklubbens stall.

Andre medier hevder derfor at Benitez kun vil slippe Benzema om han får inn en spiller av samme kvalitet. Sergio Agüero blir nevnt.

Arsenal har så langt vært beskjedne på overgangsmarkedet og kun signert den tsjekkiske keeperen Petr Cech fra londonrival Chelsea så langt.

Husk at du kan opprette et lag i Nettavisens Fantasy Premier League! Registrer deg her: http://prnv.silentmanager.org/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere