RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Berlusconi er rasende på Zlatan

Foto: Garofalo / Reuters
Sist oppdatert:
Nå kobles spissen til Chelsea.

Milans mektige eier Silvio Berlusconi skal være rasende på stjernespiss Zlatan Ibrahimovic, skriver avisen Corriere dello Sport.

Grunnen skal være svenskens uttalelser i media den siste tiden. Zlatan skal ha uttalt at AC Milan ikke har noen bærekraftig økonomi.

Økonomiuttalelse
Spissen har også satt spørsmålstegn ved den italienske klubbens videre satsing, og mener det må store spillerkjøp til i sommer.

- Problemet er økonomien. Det finnes ikke penger til å kjøpe fem-seks spillere, eller det som trengs, selv om vi har fått noen nye nå, sa svensken.

- Det kommer kanskje to, eller tre. Men jo lengre man får spille sammen, jo bedre blir man. Det ser du på Chelsea. De var ikke det beste laget, sa Zlatan ifølge Aftonbladet.

Uttalelsene skal altså ha falt Silvio Berlusconi tungt for brystet, og nå skal den mektige eieren være villig til å sende Zlatan på dør.

Ifølge Corriere dello Sport skal både svensken og brassen Robinho ligge dårlig an. Berlusconi håper å kunne ta seg råd til å beholde Thiago Silva ved å kvitte seg med spissene.

Thiago Silva har i det siste blitt koblet med engelske Manchester City, men også klubber som Barcelona og Real Madrid har blitt nevnt i forbindelse med stjernen.

- Chelsea-aktuell
Midtstopperen har imidlertid også gått ut og krevd at Milan må satse hardt på overgangsmarkedet i sommer.

- «Ibra» og jeg ønsker det samme. Vi vil at Milan skal vinne. Denne sesongen var ikke bra nok, og derfor trenger vi gode forsterkninger, skal han ha sagt.

Når det gjelder Ibrahimovic så skal Chelsea være interessert i å hente spissen til Premier League, skriver den italienske avisen.

Svensken skal angivelig være tiltenkt rollen som erstatter for Didier Drogba. Champions League-helten har takket for seg i den blå londonklubben.

Milan måtte ta til takke med andreplass i Serie A denne våren. Juventus vant ligaen. I Champions League røk klubben ut i kvartfinalen mot Barcelona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere