*Nettavisen* Sport.

- Bevis at du kan, Defoe

Foto: (FOTO: AP/SCANPIX)

Tottenham-manager Martin Jol er ikke imponert over det Jermain Defoe har vist hittil denne sesongen.

27.09.07 20:05

Den hardt pressede Tottenham-sjefen har om mulig gjort presset enda større på seg selv de siste ukene. Årsak: Fansen er rasende fordi Jermain Defoe får for lite sjanser til å vise seg fram på White Heart Lane.

Akkurat det bekymrer ikke Martin Jol.

- Har ikke levert
- Jermain Defoe må bevise at han kan. Han var på banen mot Manchester United, Everton og Fulham, men han har ikke levert varene, sier hollenderen til Sky Sports.

Den engelske spissen fikk starte i Tottenhams ligacupmøte med Middlesbrough onsdag. Men han ble etter hvert byttet ut – til enorm pipekonsert fra hjemmepublikummet.

- Det er det samme med Tom Huddlestone. Hvis det er han som ikke spiller, roper alle på Tommy, sier Jol, og fortsetter:

- Spiller ikke Zokora, vil de ha Zokora. Det samme gjelder med Gareth Bale, det samme med Aaron Lennon. Jeg har noen spillere som fansen vil se hele tiden, men fortsatt er ikke reglene forandret – jeg kan ikke spille med 16 spillere.

Viste misnøye
Tottenham-manageren synes ikke det er problematisk å ha fire kvalitetsspisser i stallen. Men han etterlyser at de setter mer fokus på laget enn på dem selv.

- Det er ikke alltid lett å ha fire så gode spisser. Men det har vi blitt vandt til i løpet av de siste tre årene. Det er et pluss – ikke et problem, mener han.

Jermain Defoe viste tydelig sin misnøye da han ble byttet ut i 2-0-seieren mot Middlesbrough. Det likte ikke manager Jol.

- Hvis du er en god Spurs-spiller, da viser man ikke holdninger som det han viste der, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.