RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blackburn er fantastisk

Foto: Scanpix
MÜNCHEN (TV 2 Nettavisen): - Blackburn er et fantastisk sted å være. Det er en klubb hvor alle bryr seg om deg, mener Morten Gamst Pedersen.

Morten Gamst Pedersen har scoret seks mål på 18 kamper for Blackburn. Han er en av fansens favoritter, og klubbens faste frisparkskytter.

En bemerkelsesverdig forandring i forhold til den situasjonen 23-åringen var i ved nyttår.

- Løftet kom omtrent samtidig som jeg fikk et sted å bo, forklarer den sympatiske landslagsspilleren overfor TV 2 Nettavisen.

Han stortrives med livet for tiden, og han sprudlet som vanlig under landslagets treningsopphold i München i påsken.

- Blackburn er fantastisk. Det er en klubb hvor alle bryr seg om deg, sier Gamst, som bruker mye av fritiden i den engelske byen sammen med to andre utlendinger; Peter Enckelmann og Brett Emerton.

Gamsten spilte tre kamper for Blackburn helt i starten av sesongen. Så kom Mark Hughes inn for Greame Souness i managerstolen, og venstrevingen ble satt på benken.

Der ble han fram til 8. januar, da det var duket for FA-cupens tredje runde og et møte med Cardiff. Morten Gamst Pedersen fikk spille fra start, og scoret etter bare fem minutter.

Nordmannen fortsatte å score. Og nå er han fast inventar i laget.

- Det var en tøff periode, men jeg stod på og beholdt humøret. Jeg jobbet hardt for å utvikle meg, og jeg føler jeg har gjort det, sier Gamst Pedersen.

Han føler seg sterkere både tempomessig og i det defensive aspektet av spillet. Og under Hughes’ ledelse i Blackburn er det spesielt viktig å jobbe hardt uten ball.

- Blackburn har vært veldig sterke bakover denne sesongen. Det er viktig å jobbe begge veier, konstaterer 23-åringen.

Den innstillingen vil nok glede landslagssjef Åge Hareide også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere