*Nettavisen* Sport.

- Bli på Anfield, Michael Owen

Foto: AFP/Scanpix

Djibril Cisse ber Michael Owen om å bli på Anfield også neste sesong. Cisse ønsker å forme et slagkraftig spisspar med den engelske landslagsspilleren.

16.02.04 12:30

Det går stadig nye rykter om Michael Owens framtid. Flere ganger har det vært hevdet at han ønsker å spille for en klubb som kan hevde seg i Europa. Han har også ventet med å skrive under på en ny kontrakt med Anfield-klubben, angivelig fordi han vil vente og se om de kan kvalifisere seg for neste års Champions League.

Best i England
Auxerre-stjernen Djibril Cisse har lenge vært koblet til Liverpool, og den franske landslagsspilleren vil at Owen skal bli.

- Michael er den beste spissen i England, og å spille med ham vil være veldig flatterende. Jeg tror vi kan utfylle hverandre. Han liker å spille på fot, mens jeg liker rommene. Den engelske spillestilen passer meg bra, siden jeg er såpass rask, sier Cisse til SkySports.

Cisse avslører også at Real Madrid tidligere har gjort fremstøt med tanke på å hente ham til den spanske klubben, men overgangen ble aldri noe av.

Stor risiko
- Real ville ha meg for to år siden, og gjentok tilbudet sitt i fjor. Når du tenker over hvilke spillere som allerede er i den klubben, ville det ha vært en stor risiko for meg å gå dit, sier Cisse.

22-åringen, som vil gå glipp av sommerens EM på grunn av suspensjon, ønsker å spille i Premier League på grunn av nivået og entusiasmen. Han har allerede begynt å ta engelsktimer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.