*Nettavisen* Sport.

- Blir i Real til han dør

UAKTUELT MED UNITED-RETUR: Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, mener klienten ikke har noen planer om å returnere til Manchester United. Foto: Miguel Lopez (All Over Press)

Cristiano Ronaldos agent stenger døren for Manchester United.

Det er kun døden som kan skille Cristiano Ronaldo og Real Madrid, hevder portugiserens agent i et intervju med den spanske avisen AS.

- Han har følelser for Manchester United fordi hans hjerte var der for seks år siden. Han har masse respekt for menneskene som har vist sin hengivenhet overfor ham, men han er i sin klubb (Real Madrid) inntil døden, sier Jorge Mendes til AS.

I Manchester har de røde håpet på et gjensyn med en av sine store helter. Spekulasjonene har vært mange, men nå legger Mendes lokk på ryktene en gang for alle.

- Jeg har ikke fått noen telefoner fordi folk vet at det umulig å hente Cristiano fra Madrid. Det er ikke verdt å ringe og spørre om ham. Han tenker kun på Real Madrid og vil bli der for alltid.

På sine 290 kamper under Alex Ferguson score Ronaldo 117 mål for de «røde djevlene» mellom 2003 og 2009.

På spørsmål om hvor mye han eventuelt ville kostet, svarer Mendes kort:

- Den prisen står i utkjøpsklausulen – 1 milliard euro (ca. 8 mrd. kroner).

I tillegg til Ronaldo har den portugisiske agenten stjerner som Radamel Falcao, Diego Costa og James Rodríguez på sin klientlisten. Men ingen er større enn Ronaldo.

- I tillegg til å være den beste fotballspilleren i historien, er han den største atleten gjennom alle tider. Det går ikke an å sammenligne ham med noen. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.