*Nettavisen* Sport.

- Blir ikke irritert eller skuffet

Foto: Lise Åserud (Scanpix)

Men Steffen Iversen gir seg nok på landslaget så fort han ikke selv føler at han kan bidra.

26.03.11 14:35

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Hverdagen er Crystal Palace og engelske Championship, og der får Steffen Iversen spille. Han har i alle fall startet de siste fem kampene for Palace, etter at sykdom ødela litt i starten etter overgangen fra Rosenborg.

På landslaget er han ikke like sikker på laget, og i beste fall er det nok et innhopp han kan håpe på mot Danmark.

Det sier landslagsledelsen.

Og det godtar Iversen selv.

- Det gjør meg ingenting, nei.

- Jeg har selvsagt lyst til å starte, men jeg blir ikke irritert eller skuffet om jeg ikke får starte her. Mest sannsynlig starter jeg jo ikke, og da handler det heller om å støtte de andre på laget. Det handler om å være blid og positiv og å prøve å motivere de andre. Så kan jeg eventuelt bidra hvis det trengs i den siste delen av kampen, sier 34-åringen til Nettavisen.

For selv om Iversen har spilt i EM-sluttspill, Mesterligaen, Premier League og har en rekke titler, så har han ingen problemer med å ta til takke med en jokerrolle.

Det går i alle fall greit så lenge han føler at han faktisk kan bidra.

- Ja, for å være med så må jeg selv føle at jeg har muligheten til å slåss om en plass blant de elleve som starter, eller at jeg er blant dem som kan komme inn og snu ting, sier han.

- Og den følelsen har jeg nå.

Forrige gang Iversen scoret på landslaget var motstanderen Island, og datoen 6. september 2008. Forrige gang han representerte Norge var det også Island som var motstander, i fjor høst, da Norge vant 2-1.

Kanskje får han sjansen også mot en av våre andre nordiske naboer lørdag kveld.

PS. Crystal Palace ligger bare på 21. plass i Championship, men har fire poeng å gå på ned til Bjørn Helge Riise og Sheffield United som ligger på plassen under nedrykksstreken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.