- Blir så lenge Lillestrøm vil

Foto: Egil Sande (Mediehuset Nettavisen)

Tippeligaens toppscorer beroliget LSK-fansen under nettmøtet med Nettavisens lesere.

12.05.11 15:40

Han har scoret åtte mål på seks kamper. Agenter sitter i hopetall på tribunen og sikler etter 20 år gamle Anthony Ujah, som regnes som det kanskje heteste salgsobjektet i norsk fotball. Klubber som PSV, Twente, Sunderland og Rennes skal alle ha LSK-spissen i kikkerten.

I serieåpningen borte mot Stabæk scoret nigerianeren fire mål, og presterte en av de råeste spissprestasjonene i norsk fotballs historie.

- Anthony kunne gått til Mallorca i januar, men nå er vi glade for at han ble. Det han gjorde mot Stabæk øker markedsprisen hans, og neste gang vinduet åpnes så er det trolig flere som er interesserte. Det er bra for ham og bra for oss. Sånn som han spiller nå er det mange europeiske klubber som vil være interessert, sa LSK-trener Henning Berg etter firemålsshowet.

Selv har Ujah tidligere fortalt Nettavisen at han har satt seg som mål å bli toppscorer i Tippeligaen, og score minst 15 mål.

Ujah er uten tvil en av Tippeligaens største profiler. Torsdag stilte han opp på et nettmøte med leserne. Svarene ligger nederst i denne artikkelen.

PS! Den signerte ballen Ujah holder på bildet øverst kan bli din. Den vil være premie i en konkurranse vi vil avholde på våre Facebook-sider.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.