RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir tidenes dyreste Godset-spiller

Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Strømsgodset henter etter alt å dømme Mohammed Abu.

Strømsgodset er på jakt etter en ny midtbanespiller, etter at Stefan Johansen dro til Celtic i januarvinduet.

Den spilleren blir etter alt å dømme ghanesiske Mohammed Abu, som har vært utlånt til Godset fra samarbeidsklubben Manchester City to ganger tidligere, skriver Drammens Tidende.

22-åringen er ikke i framtidsplanene til den engelske storklubben, og kontrakten hans utløper til sommeren.

Drammens Tidende skriver at City skal kreve mer for spilleren enn det Godset er villige til å betale, men at klubbene snakker godt sammen og at Ronny Deila og Jostein Flo skal ha gitt beskjed om hvor langt de er villige til å strekke seg.

Hvis dette budet, som skal ligge et sted mellom tre og fire millioner kroner, aksepteres av Premier League-klubben, vil Abu bli den dyreste spillerimporten i Godsets historie.

Fra før er Thomas Sørum drammenslagets dyreste kjøp, da han ble hentet fra Helsingborg for drøyt to millioner kroner før fjorårssesongen.

Mohammed Abu var utlånt til Strømsgodset i både 2011- og 2012-sesongen, mens han tidligere også har vært på lån hos Rayo Vallecano, Lorient og AGF Aarhus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere