- Blir tøft å møte Solskjærs Cardiff

KAPTEINEN MANER TROPPENE: Steven Gerrard mener lagkameratene i Liverpool på ingen måte må undervurdere Cardiff i helgens møte i Premier League.

KAPTEINEN MANER TROPPENE: Steven Gerrard mener lagkameratene i Liverpool på ingen måte må undervurdere Cardiff i helgens møte i Premier League. Foto: Jon Super (Ap)

Liverpool-kapteinen mener de må behandle Cardiff som United.

17.03.14 20:16

Liverpool-kaptein Steven Gerrard har beina plantet på jorden etter 3-0-seieren over Manchester United søndag. Han vil ikke ha snakk om at Cardiff-kampen kommende helg blir enkel.

Liverpool kjemper i toppen av Premier League-tabellen, mens Cardiff for øyeblikket ligger an til nedrykk. Gerrard mener likevel at inngangen til kampen mot Ole Gunnar Solskjærs lag lørdag må være lik som den var mot United i helgen.

– Vi har troen, men som jeg har sagt mange ganger før: Det enkleste med fotball er å snakke om å vinne. Vi må behandle Cardiff som Manchester United, og det samme med Sunderland, sa Gerrard til Wales Online.

33-åringen scoret to av de tre Liverpool-målene mot Manchester United på straffe. Luis Suárez scoret det tredje.

TØFT: Ole Gunnar Solskjærs Cardiff møter et formsterkt Liverpool til helgen. Foto: Foto: (NTB scanpix)

Nyter resultatet
Seieren var Merseyside-klubbens første på Old Trafford siden 2009. Midtbanedirigenten mener at Liverpool-spillerne skal ta seg tid til å nyte seieren over Manchester United, men at de raskt må finne tilbake konsentrasjonen slik at de står best mulig rustet til de neste ukene.

– Vi har stor glede av resultatet mot Manchester United, men må komme oss videre raskt fordi Cardiff-kampen kommer til å bli tøff, sa Gerrard.

– Vi har noen dårlige resultater å vise til mot tøffe motstandere. Vi må bare male på videre.

Er utfordrere

Liverpool har sammen med Arsenal 62 poeng etter helgens serierunde. Chelsea har fire poeng mer, men har én kamp mer spilt enn de to.

– Jeg mener vi har vist at vi er utfordrere til tittelen og at vi vil kjempe til siste serierunde, sa Gerrard.

Cardiff har bare Fulham under seg på Premier League-tabellen. Waliserne ga Everton tøff kamp i helgen, men tapte 1-2. Samtidig vant West Bromwich borte mot Swansea, noe som gjorde at de rykket fra Solskjær og Cardiff på tabellen.

Cardiff tar imot Liverpool hjemme i Wales lørdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag